Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetgyógyászat képes leírás - Egészségpénztár.tlap.hu
részletek »

Természetgyógyászat - Egészségpénztár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegpenztar.tlap.hu » Természetgyógyászat
Keresés
Találatok száma - 10 db
Arthro Komplex Gyógyközpont

Arthro Komplex Gyógyközpont

Tíz éve működő rendelőnkben mozgásszervi sebész, akupunktúrás szakorvosok, valamint böjtorvosok, gyógytornászok és masszőrök csapatmunkája segíti a mozgásszervi betegségek gyorsabb gyógyítását, az Ön teljesebb felépülését. Számos élsportoló is előbb térhetett vissza a versenyzéshez komplex kezeléseink segítségével. Kellemes környezetben, várakozás nélkül, a legkorszerűbb készülékekkel végzett fájdalommentes kezelések biztosítják több összetevőből kombinált terápiánk sikerét. A pénztárakkal kötött szerződésünk értelmében a pénztártagok valamennyi szolgáltatásunkat az aktuális listaárhoz képest 5-10% kedvezménnyel vehetik igénybe, ezzel csökkenthetik szolgáltatásaink igénybevételének költségeit. ADOSZT Egészségpénztár, Allianz Hungária Egészségpénztár, Aranykor Egészségpénztár, AXA Egészségpénztár, Bónusz Plusz Egészségpénztár, Budai Egészségpénztár, Danubius Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Egészségért Egészségpénztár, Erste-Harmónia Egészségpénztár, Évgyűrűk Egészségpénztár, Fitt Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár, Generation-World, Gyémánt Egészségpénztár, Honvéd Egészségpénztár, K &H Medicina Egészségpénztár, Komfort Egészségpénztár, stb.

Budapest Kiropraktika Központ

Budapest Kiropraktika Központ

Dr. Kálbori Zsolt vagyok. 1999-ben végeztem az egyesült államokbeli Palmer College of Chiropractic-en, Iowa államban. Egyetemi tanulmányaimat megelőzően Svédországban éltem, és nőttem fel, majd a katonai szolgálatom után utaztam az USA-ba, hogy megtanuljam mindazt, amivel Önt gyógyíthatom. 2000-ben, 23 év külföldön tartózkodás után hazatértem szülővárosomba, Budapestre. A gyógyszeres "megoldások" soha nem álltak közel hozzám, ezért egy olyan módszert kerestem, ahol a szervezet öngyógyító mechanizmusára hagyatkozva, a tényleges gyógyítást és gyógyulást lehet elérni. Így lett a választott szakmám és hivatásom a kiropraktika. A rendelő célja: Pácienseink körében megismertetni a kiropraktika filozófiáját, tudományát és művészetét. Felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre. Támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani minden rászorulónak az életminőségük javítása érdekében.

Centro-Medical

Centro-Medical

Egészségcentrumunkban szakorvosok, masszőrök és fizioterapeuták szaktudásával és segítségével a modern orvosi diagnosztikai és terápiás eljárások mellett kiemelt szerepet tulajdonítunk a szervezetre nem ártalmas, természetes gyógymódok alkalmazásának, melyek együttes felhasználásával a legmegfelelőbb és leghatásosabb egyénre szabott komplex kivizsgálást és kezelést tudjuk elvégezni, rövid várakozási időn belül. A szervezet egyensúlyi állapotának korai felborulását még a tünetek és panaszok megjelenése előtt fel lehet ismerni, és a szervezet regenerációs képességének fokozásával, illetve a környezet- és egészségkárosító hatások kivédésével lehetőség nyílik megelőzni a betegségek kialakulását. Az embert környezetével egységnek felfogó, holisztikus módszerek alkalmazásával, a szervezet önszabályzó rendszerét felhasználva végezzük a betegségek megelőzését, gyógyítását, vagy az általuk előidézett tünetek és panaszok csillapítását.

Ecto Derma Polyklinika

Ecto Derma Polyklinika

Vezetője Dr. Gáspár Lajos, az orvostudomány kandidátusa, egyetemi docens. A klinika programjai között kiemelten szerepelnek az esztétikai orvosi és kiegészítő eljárások. Ennek keretében az Átalakítás tetőtől talpig programban a legszélesebb körű lehetőségek biztosítottak a korszerű beavatkozásokhoz. 24 orvosi laser berendezés segíti a fogászat, bőrgyógyászat, plasztikai sebészet, kozmetológia, fül-orr-gégészet stb. eljárásait. Kiemelt szakterületek a lasersebészet mellett, a fogászat és az implantológia valamint az allergológia és a plasztikai sebészet. Az orvosi team nemzetközileg ismert szakemberek vezetésével működik, részt vesz az oktatásban, gyógyításban és a tudományos kutatásban egyaránt. Nemzetközi konferenciákon, tanulmányutakon frissítik ismereteiket. Számos új módszer bevezetése kötődik a klinika nevéhez. A klinika rendelőiben, műtőiben, kórtermeiben, váró és szociális helyiségeiben légkondicionált környezet fogadja a betegeket.

Laxamed Gyógytéka - Tatabánya

Laxamed Gyógytéka - Tatabánya

LAXAMED Gyógytéka magánrendelései, kezelései a gyógyítás és a közérzetjavítás eddig megyénkben hiányzó módszereit kínálják vagy kapcsolják össze. Mindezt egészségünk és közérzetünk gyakori problémáinak megoldása, gyógyítása érdekében.

Mandala Gyógy-Wellnessbe

Mandala Gyógy-Wellnessbe

A sikerhez ma már tudjuk milyen sok múlik azon, hogy megjelenésünkkel milyen benyomást keltünk a hivatalban, a közéletben vagy akár a magánéletben. Többezeréves filozófiák bebizonyították, hogy "Ép testben ép lélek". De ez fordítva is igaz. A terhelt lélek, a fáradtság, a bánat, vagy a stressz még a legszebb arcot is megcsúfítja. A betegség pedig kifejezetten rossz kozmetikus. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, és még elégedettek is vagyunk a külsőnkkel, akkor belső egyensúlyunkkal arányosan megnő az önbizalmunk, harmóniánk mellé még a szerencse is könnyebben szegődik. Vidám, sikeres emberként pedig nemcsak sugárzóan szépek tudunk lenni, de jóval ritkábban betegszünk meg, mint önmagukkal elégedetlen, sikertelen embertársaink. Erre az összefüggésre hívja fel a figyelmet minden holisztikusan gondolkodó természetgyógyász, vagy a jó pedagógus, a jó háziorvos. Sőt egyre több munkáltató ezért vigyázza dolgozói közérzetét különböző egészségbiztosítási pénztárakkal kötött szerződésekkel, szabadidős programokkal, mert a jó közérzetű ember nemcsak kevesebbet lesz beteg, de kreatívabb a csapatmunkában is.

OFS - Office Fitservice

OFS - Office Fitservice

Cégünk, az OFS Egészségügyi Szolgáltató Kft. Munkahelyi Egészségfejlesztési (MEF) programot kínál, kis, -közép,- és nagyvállalatok, hivatalok, intézmények, szervezetek részére egyaránt. Működésünk 3. évében járva elértük azt, hogy szombathelyi székhelyünkön kívül Irodai, munkahelyi masszázs programunkat már az ország nyugati részén több helyen is elérhetővé tettük. Jelen Vagyunk: Győrben, Székesfehérváron, Tatabányán, Budapesten, Zalaegerszegen, Veszprémben. Így mára a 2 fős vállalkozás 18-20 fő számára biztosít munkákat adminisztratív és szolgáltatói oldalon egyaránt. Müködésünk során szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy sok vezető felismerte már, hogy érdekében áll támogatni az alkalmazottai egészséges életvitelre valo torekvéseit, a betegségek megelőzését, a foglalkozásokból adódó megbetegedések kockázatainak csőkkentését.

Ormos Intézet

Ormos Intézet

Az Ormos Intézet a kilencvenes évek elején nyitotta meg kapuit. Névadója Ormos János természetgyógyász, aki 1890-től 1942-ig élt, tevékenykedett. Az Ormos Intézet általános és alternatív medicinával foglalkozik, és az a célja, hogy a legkorszerűbb orvostechnikai vívmányokat ötvözze a magas szintű természetgyógyászati módszerekkel. Az elmúlt évtizedekben az intézet dolgozói mindent megtettek azért, hogy tudásuk legjavával gyógyítsák az idelátogató pácienseket. Intézetünk a kezelések széles skálájával gyógyít különböző betegségcsoportokat: felsőlégúti, emésztőrendszeri, szív-, és érrendszeri, gerincizületi, nőgyógyászati, urológiai. Továbbá foglalkozunk szenvedélybetegségek gyógyításával is, mint például: dohányzás, elhízás, alkoholizmus. Intézetünkben a sorban állás ismeretlen fogalom. Telefonon, előre egyeztetett időpontban, megnyugtató, kultúrált környezetben várjuk Önöket. Kezeléseink eredményességét visszatérő pácienseink széles köre bizonyítja. Minden kedves gyógyulni vágyónak készséggel állunk rendelkezésére.

Rózsadomb Medical Center

Rózsadomb Medical Center

Pácienseink Budapest egyik legszebb helyén, a Rózsadomb központi részén találnak meg bennünket. Rendelőnk a Rózsadomb Center kulturált bevásárlóközpont felső emeletén helyezkedik el. A kezelések esztétikus, higénikus, klimatizált helyiségekben vagy együttműködő szakorvosaink rendelőiben, hasonló körülmények között zajlanak. Pácienseinket szakmailag magasan képzett orvosok és asszisztensek barátságos, bizalmas légkörben, csúcstechnológiával támogatva látják el tanácsokkal, kezeléssel. Vezető orvosaink több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek különböző orvosszakmai irányokban. A Rózsadomb Medical Centerrel szerződésben álló egészségpénztári tagság esetén kezelési költségének 100%-át finanszírozhatja!

Hirdetés
VITALIS NATURA

VITALIS NATURA

Természetgyógyászati rendelőnkben széles körben próbálunk megoldást találni minként segíthetünk. Hittel és szeretettel vezérelve követjük a nagy bölcsek különböző útjait, s ha megengeded, akkor minden tudásunkat bevetve állunk szolgálatodra. Gyógymasszázs Gerincmasszázs Labdás torna Reflexológia Numerológiai elemzés Fogyasztó kezelések Akupresszúrás kezelés SPA méregtelenítés Bioptron lámpás kezelés Baranyi-Bendig féle Thai babamasszázs, mozgás Thai generál masszázs Thai olajos masszázs Mágnesterápiás masszázs Bach-virágterápia Kineziológiai kezelés Gyógytorna Meditáció, kismama meditáció Shiatsu masszázs Tradicionális Thai masszázs Köpölyözés; Testgyertyázás; Fülgyertyázás 'A Segítő' Léleklátó

Tuti menü