Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségpénztár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Egészségpénztár képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegpenztar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 112 db
 Életút Egészségpénztár

Életút Egészségpénztár

Az Életút pénztár az a felelős pénzügyi intézmény, amely biztosíthatja Önnek jövőbeli tervei megvalósításának anyagi fedezetét. Stratégia terveink hosszú távra szólnak, s ezek megvalósítása során következetesen kitartunk a biztonság elsődlegességét szem előtt tartó üzleti filozófiánk mellett. Azpénztár nekünk, munkavállalóknak érdekes feladatokat, szakmai kihívást, a közösségben rejlő erőt, emberi kapcsolatokat, a sikeresség lehetőségét jelenti. A sikeresség pedig többféle dimenzióban megtapasztalható. Munkatársaim mondják, hogy nincs nagyobb köszönet az elvégzett munkáért, mint amikor egy-egy nyugdíjba vonuló Ügyfelünk szemében - akinek a megtakarítása akár több tíz évig is a kezelésünkre volt bízva - az elégedettség jóleső érzése tükröződik vissza. Igen, ezért valóban érdemes dolgozni!

Accu-Chek Active vércukormérő

Accu-Chek Active vércukormérő

A cukorbetegek többségének állapota diétával, és/vagy tablettával egyensúlyban tartható, de az inzulinra szorulók számára nyilvánvalóan elkerülhetetlen a napi, akár többszöri vércukormérés, ugyanis így ellenőrizhetik a terápia hatékonyságát, követhetik vércukorszintjük alakulását. Az általunk forgalmazott Accu-Chek Active vércukormérő segítségével otthon is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintje alakulását, és a készülék új tulajdonságai, funkciói révén a cukoranyagcsere állapota még pontosabban kiértékelhető. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra még ma!

Aguafilter

Aguafilter

Az Aguafilter egy mobil lég- és helyiségtisztító berendezés. A készülék ezáltal az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés céljait szolgálja. Alapvető célja a beltéri levegő tisztítása, allergén mentesítése. Funkciói: párásítás, illatosítás, aromaterápia, levegőfertőtlenítés, szagelszívás, sóbarlangterápia, és inhalációs célok. Ezen túlmenően, kiváló még takarításra, kiegészítő berendezéseivel porszívózásra és atkamentesítés -re is.

Ágy-matrac.hu: Matrac Egészségpénztárra!

Ágy-matrac.hu: Matrac Egészségpénztárra!

Szia! Tudtad, hogy ha matrac egészségpénztárra van elszámolva, akkor adókedvezményt is igénybe vehetsz? Ha itt vagy, akkor mát tudod, hogy mire jó az egészségpénztár, ezzel nem untatlak tovább! Nálunk megveheted matracodat egészségpénztárra, méghozzá készpénz használata nélkül! Így nem kell attól tartanod, hogy a matrac számláját az egészségpénztár nem fogadja el! 18 egészségpénztárra 15 matracot tudunk elszámolni! Nézz be hozzánk!

Aime matracbolt

Aime matracbolt

vegyipar forradalmian új szintetikus anyagai egyre több helyen váltják ki az eddig megszokottakat. Így történik ez az alváskultúra területén is. E csodálatos anyagok speciális fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően - az életkori sajátosságoknak megfelelően - nagy hatásfokú adaptációs lehetőséget biztosítanak, a személyre szabott izomstimuláció és nyomáselosztási mechanizmus arányának helyes kiválasztásában. Az izomstimulációra azért van szükség, hogy ne lustuljanak el idő előtt a gerinccsigolyákat helyükön megtartó izmok, a nyomáselosztási mechanizmust pedig azért kell biztosítani, hogy a csigolyák közti rés párhuzamos maradhasson, ezzel meggátolva a porckorongok és a csigolyák deformálódását. Így e matrac rendkívül egészséges és kényelmes akár hason, oldalt, vagy hátonfekvők vagyunk. Tartósak és formatartóak, ezért nagy testsúly esetén is kiválóan alkalmazhatók. Speciális alapanyaguk antifungális és antibakteriális, azaz nem tud megtelepedni bennük semmiféle gomba, baktérium és atka. A nagysorozatú gyártásnak és a legkorszerűbb technológiáknak (ISO 9000) köszönhetően kiváló minőségűek ugyanakkor olcsóbbak, és előállításuk érdekében nem válik szükségessé a természet fosztása.

Albadent Kft.

Albadent Kft.

A kecskeméti Albadent fogorvosi rendelőben mini implantátumos fogsorrögzítésre szakosodott fogorvosok dolgoznak. A mini implantátumos műfogsorrögzítés nem csak biztonságot és tartós megoldást kínál, hanem számos tulajdonságával minőségi javulást eredményez a műfogsort viselők életében. Szakmailag felkészült orvosok és kellemes környezet várja az érdeklődőket.

Allianz Hungária Egészségpénztár

Allianz Hungária Egészségpénztár

Az Allianz Hungária Egészségpénztár - partnereinek egészséges lehetőségeket kínálva - megoldást nyújt az egészség megtartására és helyreállítására. Az egészségpénztár megbízható működésének, optimális költségstruktúrájának és széles körű szolgáltatói hátterének köszönhetően maximálisan képes megfelelni a tagjai által támasztott követelményeknek.

Alpin

Alpin

1987-ben került ki az els˜ hátizsákmodell a cégt˜l. Azóta eltelt 21 év és választékunk is ennek megfelel˜en b˜vült. Ma expedíciók teljes felszerelését vállaljuk és bármilyen extrém körülmények közé van felszerelésünk, ruházatunk. Termékeink többsége a csúcsmin˜séget képviseli, de olcsóbb termékeinknél is ügyelünk az igényes megjelenésre és a jó min˜ségre. Nagy választékunk, korrekt áraink, kiterjedt garanciáink egyre több vev˜t vonzanak. Már nem csak fejlesztéssel, gyártással és nagykereskedelemmel foglalkozunk. Az utóbbi években több saját márkaboltot is nyitottunk az ország különböz˜ részein, ahol mindenkit szívesen látunk. Egy e-boltot is létrehoztunk a weben, hogy az országban mindenhol elérhet˜ek legyünk. A Sportruházat- és felszerelésgyártásban a legfontosabb, hogy a termék úgy mˆködjön, azt tudja, amiért megvásárolták. Ilyen jól mˆköd˜ terméket csak kiváló anyagokból, korszerˆ technológiával, hozzáértéssel és rengeteg tapasztalattal lehet készíteni. Cégünk 20 éves tapasztalata, jó kapcsolataink néhány, a szakterületen vezet˜ céggel, akikt˜l megtanulhattuk a tervezést, a gyártás fortélyait, kiváló alapanyagaink, korszerˆ gyártókapacitásaink, valamint az, hogy az általunk gyár

Aranykor Egészségpénztár

Aranykor Egészségpénztár

Egészség megőrzésre, egészség helyreállításra fordított kiadásainkat, ha egészségpénztáron keresztül finanszírozzuk, akkor saját befizetéseink után 30% adókedvezményre válunk jogosulttá, illetve munkáltatónktól kapott adómentes bérenkívüli juttatást is elkölthetjük, ezáltal minimum 22-28%-os kedvezményt érhetünk el. Egy átlagos 4 tagú magyar család évente kb. 200 ezer forintos egészségmegőrzés célú költés mellett legalább nettó 65 ezer forintnyi megtakarítást érhet így el. (Ez 3 heti munkabére egy átlagkeresettel rendelkező magyar állampolgárnak.) Ha minden család ennyivel többet fordítana az egészséges életmódra jelentősen nőhetne a lakosság egészségi állapota, közérzete és az átlagéletkora is. Itt ajánljuk figyelmébe, hogy számolja ki Ön is milyen megtakarítást érhet el az egészségpénztári tagsággal, nézze meg hogyan is működik. Böngésszen az igénybe vehető számtalan szolgáltatás között, kérdezzen tőlünk, és létesítsen tagságot minél előbb, hogy ne maradjon belépési akciónkról!

Hirdetés
Art medic - Budapest

Art medic - Budapest

Az Art Medic fogászat 1995 óta várja Önt kiválóan felszerelt rendelőnkben. Fogorvos kollégáink az általános fogászat keretein túl fogszabályozás, szájsebészet és fogbeültetés területén is szakértelemmel látják el problémáit. Igény szerint a fogászat altatásban is elvégezhető. Az altatás terén klinikánk plasztikai sebészeti részlegének köszönhetően rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik, amely kiemelkedő szakmai hátteret biztosít az altatásos fogászat esetében is. Ismerje meg a fogászati rendelő szolgáltatásait és fogorvos kollégáinkat!

Arthro Komplex Gyógyközpont

Arthro Komplex Gyógyközpont

Tíz éve működő rendelőnkben mozgásszervi sebész, akupunktúrás szakorvosok, valamint böjtorvosok, gyógytornászok és masszőrök csapatmunkája segíti a mozgásszervi betegségek gyorsabb gyógyítását, az Ön teljesebb felépülését. Számos élsportoló is előbb térhetett vissza a versenyzéshez komplex kezeléseink segítségével. Kellemes környezetben, várakozás nélkül, a legkorszerűbb készülékekkel végzett fájdalommentes kezelések biztosítják több összetevőből kombinált terápiánk sikerét. A pénztárakkal kötött szerződésünk értelmében a pénztártagok valamennyi szolgáltatásunkat az aktuális listaárhoz képest 5-10% kedvezménnyel vehetik igénybe, ezzel csökkenthetik szolgáltatásaink igénybevételének költségeit. ADOSZT Egészségpénztár, Allianz Hungária Egészségpénztár, Aranykor Egészségpénztár, AXA Egészségpénztár, Bónusz Plusz Egészségpénztár, Budai Egészségpénztár, Danubius Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Egészségért Egészségpénztár, Erste-Harmónia Egészségpénztár, Évgyűrűk Egészségpénztár, Fitt Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár, Generation-World, Gyémánt Egészségpénztár, Honvéd Egészségpénztár, K &H Medicina Egészségpénztár, Komfort Egészségpénztár, stb.

Axa Egészségpénztár

Axa Egészségpénztár

Az AXA Egészségpénztár olyan önkéntes alapon szerveződő tagsági kört felölelő Egészségpénztár, amely alapcéljai között fogalmazta meg az egészséges életmódra való nevelést és az egészségkultúra fejlesztését. A célok megvalósulása érdekében Egészségpénztárunk az utóbbi években a pénztárpiac egyik legdinamokusabban fejlődő szereplőjévé vált. Folyamatos fejlesztéseinkkel és a tagok kényelmétszolgáló ujításainkkal próbálunk hozzájárulni hogy tagjaink számára az egészséges lét tudatos életformává váljon, elősegítve a szabadidő aktív eltöltését, s ennek eredményeképpen a produktívabb munkavégzést.

Balzsam Egészségpénztár

Balzsam Egészségpénztár

A pénztár szolgáltatásaira jogosultak a pénztártagok és azok közeli hozzátartozói. A pénztár szolgáltatásait a tag a belépéstől számított 3 havi várakozási idő elteltével veheti igénybe. Keresőképtelenség esetén táppénz kiegészítés igénybevételére csak a pénztártag jogosult. Magánszemély tag által az egészségpénztárba és az önkéntes nyugdíjpénztárba befizetett együttes összeg 30%-a, legfeljebb évente összesen 100 000 Ft, 2020. január 1. előtti nyugdíjba vonulás előtt évente összesen 130.000 Ft .a személyi jövedelemadóból visszaigényelhető.

Bicaj Bt

Bicaj Bt

Társaságunk 1994 óta áll a lakosság szolgálatában. Kezdetben a kerékpárok javításával foglalkoztunk majd rövidesen megkezdtük a kerékpárok és alkatrészek árusítását is. Az általunk forgalmazott kerékpárokat közvetlenül a gyártótól igyekszünk beszerezni, hogy így kedvezőbb áron tudjuk vevőinknek biztosítani.

Bike Art Center kerékpárbolt

Bike Art Center kerékpárbolt

Kerékpárbolt és szerviz. Alakult 2005. februárjában. Akik alakították: Fülöp Zsolt, aki egy lelkes amatőr kerékpáros. Idáig csak a mountain bike világában volt érdekelt, de 2004 őszén megtetszett neki az országúti bringázások légköre. De még nincs tudathasadásos állapotban. A másik tag egy hölgy, Miklós Erika, aki már régebben műveli a kerékpározás mindkét ágát, és a boltosdiban is 14 éve jelen van. Amatőr szinten vannak eredményei mind mountain bike, mind az országúti szakágban. Tagja az egyik legnagyobb amatőr csapatnak - a Papírkutyáknak. A harmadik szereplő, aki a szerszámokkal a kezében hadakozik: Pánczél Csabi. A teljesség igénye nélkül róla csak annyit, hogy amatőr országúti bajnok, abból az időből, amikor még a Paprétet a Kőrókák szervezésében 7-szer kellett megmászni. Ez a három személy lelkes együttese garanciát jelent egy jó kerékpárbolt működéséhez.

Bikeland

Bikeland

'Ügyfeleink teljeskörˆ kiszolgálása a túrázók, versenyz˜k, és a hobby kerékpározók elvárásainak minél jobban megfelelni. Ennek szellemében alakítjuk árukészletünket, mely a gyermekkerékpároktól, a legigényesebb hegyi és országuti kerékpárokig kínál választékot. Szeretnénk, a kerékpározást azáltal is, népszerüsíteni, hogy jól szervizelt kerékpárja Önt cserbe ne hagyja. Ebben segít több éves túrázó és versenyz˜ múltunk, sportszeretetünk.'

Bringa Board

Bringa Board

A BringaBoard kapuját 2005. májusában nyitottuk meg, alapozva törekvéseinket a bringázás és a snowboardozás szeretetére. Mi nem vagyunk versenyzők, sem megszállottak, inkább csak szeretünk biciklizni és snowboardozni. Élvezzük hogy könnyebben, gyorsabban, szabadabban tudunk közlekedni, érezzük, hogy van testünk, hogy létezünk! Sokéves tanulmányozás, kíváncsiság és tanulás szülte meg ötletünket, hogy kerékpárboltban kínálhassuk mindenkinek azt, amire szüksége van: kiegészítőket, alkatrészeket, hétköznapi vagy profi használatra mindazoknak, akik mellett nap, mint nap elkerekezünk, munkába menet, és munkából jövet. Szervizünkben télen-nyáron javítunk, igény szerint egyedien összeállítunk bringákat és snowboardokat egyaránt. Mindezt egy szakképzett, és mindkét sportágban ismert szakemberünk vezetésével (Barak Balázs) végezzük.

Tuti menü