Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyászati segédeszköz képes leírás - Egészségpénztár.tlap.hu
részletek »

Gyógyászati segédeszköz - Egészségpénztár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegpenztar.tlap.hu » Gyógyászati segédeszköz
Keresés
Találatok száma - 12 db
Accu-Chek Active vércukormérő

Accu-Chek Active vércukormérő

A cukorbetegek többségének állapota diétával, és/vagy tablettával egyensúlyban tartható, de az inzulinra szorulók számára nyilvánvalóan elkerülhetetlen a napi, akár többszöri vércukormérés, ugyanis így ellenőrizhetik a terápia hatékonyságát, követhetik vércukorszintjük alakulását. Az általunk forgalmazott Accu-Chek Active vércukormérő segítségével otthon is rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintje alakulását, és a készülék új tulajdonságai, funkciói révén a cukoranyagcsere állapota még pontosabban kiértékelhető. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra még ma!

Aguafilter

Aguafilter

Az Aguafilter egy mobil lég- és helyiségtisztító berendezés. A készülék ezáltal az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés céljait szolgálja. Alapvető célja a beltéri levegő tisztítása, allergén mentesítése. Funkciói: párásítás, illatosítás, aromaterápia, levegőfertőtlenítés, szagelszívás, sóbarlangterápia, és inhalációs célok. Ezen túlmenően, kiváló még takarításra, kiegészítő berendezéseivel porszívózásra és atkamentesítés -re is.

Ágy-matrac.hu: Matrac Egészségpénztárra!

Ágy-matrac.hu: Matrac Egészségpénztárra!

Szia! Tudtad, hogy ha matrac egészségpénztárra van elszámolva, akkor adókedvezményt is igénybe vehetsz? Ha itt vagy, akkor mát tudod, hogy mire jó az egészségpénztár, ezzel nem untatlak tovább! Nálunk megveheted matracodat egészségpénztárra, méghozzá készpénz használata nélkül! Így nem kell attól tartanod, hogy a matrac számláját az egészségpénztár nem fogadja el! 18 egészségpénztárra 15 matracot tudunk elszámolni! Nézz be hozzánk!

Aime matracbolt

Aime matracbolt

vegyipar forradalmian új szintetikus anyagai egyre több helyen váltják ki az eddig megszokottakat. Így történik ez az alváskultúra területén is. E csodálatos anyagok speciális fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően - az életkori sajátosságoknak megfelelően - nagy hatásfokú adaptációs lehetőséget biztosítanak, a személyre szabott izomstimuláció és nyomáselosztási mechanizmus arányának helyes kiválasztásában. Az izomstimulációra azért van szükség, hogy ne lustuljanak el idő előtt a gerinccsigolyákat helyükön megtartó izmok, a nyomáselosztási mechanizmust pedig azért kell biztosítani, hogy a csigolyák közti rés párhuzamos maradhasson, ezzel meggátolva a porckorongok és a csigolyák deformálódását. Így e matrac rendkívül egészséges és kényelmes akár hason, oldalt, vagy hátonfekvők vagyunk. Tartósak és formatartóak, ezért nagy testsúly esetén is kiválóan alkalmazhatók. Speciális alapanyaguk antifungális és antibakteriális, azaz nem tud megtelepedni bennük semmiféle gomba, baktérium és atka. A nagysorozatú gyártásnak és a legkorszerűbb technológiáknak (ISO 9000) köszönhetően kiváló minőségűek ugyanakkor olcsóbbak, és előállításuk érdekében nem válik szükségessé a természet fosztása.

Dr. Body

Dr. Body

A mágnesterápia valamilyen formában már nagyjából a rendszerváltás óta jelen van hazánkban. Számos orvos használta már meglehetősen jó eredménnyel. Sok száz ember otthonában fellelhető a mágnesterápiás berendezések valamilyen változata. A jó eredményeket felmutató berendezéseknek azonban volt egy egyértelmű hibája: túlságosan drágák voltak ahhoz, hogy egy átlagos anyagi lehetőségekkel rendelkező magyar család megvásárolhatta volna őket. Egy elismert sportorvos, egy Los Angeles-ből hazaköltözött magyar villamosmérnök és egy egészség tudatos gondolkodású üzletember találkozása és együttgondolkodása vetette fel a kérdést: miért ne lehetne olyan mágnesterápiás berendezést gyártani, amely ugyanazt a minőséget produkálja, de áraiban mégis hozzáférhető a széles tömegek számára? Miért lenne ez a modern egészségmegőrzési és rehabilitációs módszer csupán a komolyabb anyagi lehetőségekkel rendelkezők kiváltsága?

Gyógyászati mérőkészülékek webáruháza

Gyógyászati mérőkészülékek webáruháza

A Gyógymérők webáruházban gyógyászati és egészségmegőrző eszközök széles választékban megtalálhatók. Gyógyászati mérőkészülék webáruházunkban mindent megtalál, ami az otthoni betegápoláshoz, egészségmegőrzéshez szükséges, legyen az pulzusmérő, inhalátor, légtisztító, ágymelegítő, testápolási és bőrápolási krém vagy akár étrend-kiegészítő. Kérjük, látogasson el webáruházunkba, mely segítséget nyújt, hogy Ön az otthonából kiválaszthassa az Önnek és gyermekének megfelelő terméket, és ezt igazán kedvező feltételekkel, vagy akár ingyen is kiszállítjuk otthonába.

Gyógymatrac

Gyógymatrac

Manapság már rengeteg gyógymatrac közül lehet választani, lassan már a bőség zavarával küzdhet az ember. A sokféle-fajta típus közül nem egyszerű megtalálni a számunkra leginkább megfelelő, derékkímélő és egyben a nyugodt alvást is biztosító matracot. Éppen ezért leszűkítve a kínálatot és egyben megkönnyítve a választást csak a leginkább keresett gyógymatracokkal foglalkozunk. Minden matracra 20-30% kedvezményt adunk a készlet erejéig! Ágy és matrac együttes rendelése esetén az Ön által kiválasztott párnát adjuk ajándékba! Több egészségpénztárral is szerződésben állunk, így egészségpénztári kártyával is történhet a vásárlás.

Matrackuckó - Ortopéd- és egészségügyi matracok

Matrackuckó - Ortopéd- és egészségügyi matracok

Matraciank ORKI minősítéssel rendelkeznek, így egészségpénztárra elszámolhatóak. Kínálatunkban rugós, hab, egészségügyi, ortopéd, memory hab matracok találhatóak, további felkészült kollégáink szakszerű tanácsadással várják kedves vásárlóinkat! Fenyőbútorok nagy választéka! Matrackuckó - alvásban otthon vagyunk!

MEDNET 2000 Kft.

MEDNET 2000 Kft.

100%-ban magyar tulajdonú magán-egészségügyi szolgáltató. Cégünk kiterjedt egészségügyi hálózatával teljes lefedettséget biztosít Magyarország területén. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a betegségmegelőzésre, valamint az egészséges életmódra nevelésre. Jelenleg több mint 50 alkalmazottal, 3 budapesti és számos vidéki telephelyen biztosítunk ügyfeleink számára széleskörű egészségügyi szolgáltatásokat. A mindenkori magas szintű és átfogó ellátás biztosítását profi szakorvosok, megfelelő technológiai háttér, valamint az együttműködő partnerek gondos megválasztása teszi lehetővé számunkra. Az alábbi oldalakon megtalálja mindazon szolgáltatásainkat, melyeket vállalati és magán ügyfeleink számára nyújtunk. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére.

Hirdetés
Ortopéd matracok - Matracfutár

Ortopéd matracok - Matracfutár

Ortopéd matracok gazdag választékával várja Önt a Matracfutár Webáruház. Ortopéd memory matracok: Az ortopéd memory matrac alapanyaga termoaktív, az emberi test hőjére reagál és milliméter pontosan követi a fekvő test vonalát. Az ortopéd memory matracok a legmodernebb technológiával készülnek. Az egyes modellek tervezésénél az ortopédiailag legmegfelelőbb kialakítás volt a legfontosabb szempont. Különösen ajánljuk gerinc műtött és hátfájásban szenvedő Vásárlóinknak. Ortopéd Vákuummatracok: Az ortopéd vákuummatrac rugalmas rétegei igazodnak a testhez, biztosítják a gerincoszlop anatómiailag helyes alátámasztását. Az ANATOFLEX Comfort Sleep vákuum matrac aktívan átszellőzik, ezáltal biztosítja a bőr oxigénellátását és javítja a vérkeringést.

Pulzusmérők, gyógymérők boltja, webáruháza

Pulzusmérők, gyógymérők boltja, webáruháza

Pulzusmérőórákra specializált üzlet és webáruház. Közvetlenül ep kártyával is lehet fizetni személyesen. A Polar pulzusmérők adómentesen vásárolhatók, nagy választék, hozzáértő kiszolgálás. Ingyenes házhoz-szállítás, szerviz. Otthoni diagnosztikai berendezések, vérnyomásmérők, vércukorszintmérők, melegítőpárnák, masszírozók, tens készülékek, sportkönyvek, gimnasztikai labdák, fitnesz dvd-k is kaphatók

Wolf Orvosi Műszer

Wolf Orvosi Műszer

Cégünk a WOLF Orvosi Műszer 1992-ben alakult. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Tevékenységünk kiterjed a különböző diagnosztikai és egyszer használatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai segédeszközök közvetlen külföldi importjára (pl. Bokang, Top Glove, Romed, Moretti), ezen kívül a hazai gyártású termékeket, valamint számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk (Braun, Scholl, Omron). A termékskála rendkívül széles: az egyszer használatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja.

Tuti menü