Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
EP optika képes leírás - Egészségpénztár.tlap.hu
részletek »

EP optika - Egészségpénztár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegpenztar.tlap.hu » EP optika
Keresés
Találatok száma - 13 db
Clemens Optika - Cegléd

Clemens Optika - Cegléd

A Clemens Bt. 1996-ban alakult, ekkor kezdtük meg a szemészeti magánrendelést és a kontaktlencse forgalmazást Cegléden a Szőlő utcában, Dr. Pipicz Imre fogászati rendelője mellett,majd a Túri Poliklinikán folytattuk, ahol azóta sokat változott a világ. Az épületet kibővítették, szakrendelések sokasága elégíti ki a sajnos egyre több beteg ember igényét. 2001 augusztusában nyitottuk meg a Clemens Optikát, hogy komplexebb szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk betérőknek. Clemens Optika Plusz 2007. december 1-étől a város szívében várja kedves vásárlóinkat. Mivel az Ady Endre utcai épületben nem rendelkezünk kirakattal, ezt a boltot szántuk kirakatnak', ezért is kapta a Clemens Optika Plusz nevet. Diplomás optometrista végez itt szemvizsgálatot, és az Ady Endre utcaitól eltérő kínálatból választhatnak szemüvegkeretet vevőink.

EP partner optika kereső

EP partner optika kereső

Ha szemüvegre, kontaktlencsére, vagy egyszerűen tanácsadásra van szüksége, itt találhat egészségügyi szolgáltatót, aki/amely Egészségpénztári szolgáltatóval is szerződésben van. Ezen felül, ha csak szemüveget szeretne javíttatni, egyéb eszközökre van szüksége, az Ön egészségpénztári megtakarításaira megveheti a látást javító és segítő eszközöket. Napszemüveg csak abban az esetben számolható el, ha az igazoltan a látást elősegítő, gyógyászati segédeszköznek minősül! Az Egészségpénztárak csak szakorvosi rendelvény, vagy optometrista véleménye alapján teljesíti a szemüveg/kontaktlencse kifizetését.

Fehérvári Optika - Keszthely

Fehérvári Optika - Keszthely

Az optika szemvizsgálaton (objektív szemvizsgálat, szubjektív szemvizsgálat) túl forgalmaz szemüvegeket, kontaktlencséket és a hozzá tartozó ápolószereket is. Fehérvári Optika Keszthelyen a Kossuth L. utcában.

Glam Optika - Veszprém

Glam Optika - Veszprém

Optika szaküzletünk divatos és trendi újdonságokkal - szemüvegkeretek, napszemüvegek - folyamatos akcióival kedveskedik vásárlóinak. Optika szemvizsgálatra személyesen optika szaküzletünkben, vagy weboldalunkon keresztül online is bejelentkezhet. Szemvizsgálat Veszprém - Glam Optic Optika Szaküzlet

Kristin Optika Bt. - Budapest 13. kerület

Kristin Optika Bt. - Budapest 13. kerület

Családi vállalkozásként működő optikánk 1985-ben kezdte meg működését. Üzletünkben az optometrista - látszerész tevékenység teljes skáláját kínáljuk vásárlóinknak. Optikánkban az állandó kedvezmények mellett rendszeres időszakos akciókat is biztosítunk vásárlóink részére. Szolgáltatásaink: ingyenes látásvizsgálat, szemüvegkészítés 1 órán belül vagy rövid határidővel, kontaktlencse-illesztés, monitorszűrős védőszemüvegek készítése, dioptriás napszemüvegek készítése, szemüvegjavítás, ultrahangos szemüvegtisztítás, tanácsadás, garancia, törzsvásárlói- és diákkedvezmények

Lipták Optika - Miskolc

Lipták Optika - Miskolc

Miskolc belvárosában 20 éve állunk a vásárlók rendelkezésére. A teljes körű szemészeti szolgáltatás és szemüveg készítés mellett a kontaktlencséhez a szükséges szemvizsgálatot és a kiszolgálását is elvégezzük.Szemüvegkeretek és napszemüvegek neves márkáit és az alapkategóriákat is forgalmazzuk. Szemüveglencséket kérésre számítógéppel megtervezve megmutatjuk, hogy az elkészítés után milyen vastagságú lesz a szemüvegkeretben. A progressív lencsék elkészítéséhez szükséges beállításokat a Visureal feljelölő berendezéssel - a lehető legpontosabb illesztés kialakítása érdekében - végezzük

Myra Optika - Székesfehérvár

Myra Optika - Székesfehérvár

A Myra Optika Székesfehérvár belvárosában található a Rákóczi út 14-16 szám alatt. Üzletünk tapasztalt, szakképzett kollégákkal és minőségi kiszolgálással igyekszik érdemben javítani az Ön látás problémáján is. Munkatársaink rugalmas árakkal és kellően nagy szemüvegkeret és kontaktlencse kínálattal biztosítják azt, hogy Ön, akár azonnali szolgáltatáshoz juthasson. A Myra Optika rendszeres akcióját Interneten és szórólapon keresztül is terjeszti. Üzletünk az Opticnet Hálózatának tagja. Az Internet segítségével, folyamatosan elérhetőek munkatársaink és email címünkre érkező megkereséseikre 24 órán belül válasszal szolgálunk. Egyedi szemüveglencse és szemüvegkeret igényével is forduljon hozzánk bátran, amit csak lehet, azt beszerezzük az Ön számára. Üzletünkben akár 1 órán belül is elkészülhet szemüvege, ha az Ön számára szükséges szemüveglencse raktári készletünkben megtalálható.

Novák Optika - Budapest 7. kerület

Novák Optika - Budapest 7. kerület

A NOVÁK OPTIKA három generáció óta működő vállalkozás, amely a múlt század elején jött létre Budapesten és 2000-ben ünnepelte fennállásának 75. évfordulóját. Az elmúlt hét évtized alatt kialakult tradíciók megfelelő alapot teremtettek a mai modern optikusi és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez. Ügyfeleink ma már orvosi segítséget is igénybe vehetnek üzleteinkben, ahol a hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait. Az egynapos kontaktlencsétől a mikroszkópon keresztül a legmodernebb multifokális lencsékig, a csillagászati távcsőtől a monitorvédő szemüvegen át a televízió képernyő-nagyítóig, minden termékünk magas színvonalú minőségi feltételeknek tesz eleget, melynek következménye az elégedett, visszatérő vevő. Szalonunkban lehetőség van az EÜM rendelet alapján kötelező szűrővizsgálat elvégzésére is, amely napjainkra egyre aktuálisabbá vált, az egyre nagyobb számú, számítógép monitor előtt dolgozó munkavállaló miatt. életműdíj Novák Lajos részére a Novák Optika és a Carl Zeiss 75 éves szakmai együttműködése alkalmából az egyre nagyobb számú, számítógép monitor előtt dolgozó munkavállaló miatt.

Optika Plus

Optika Plus

Az Optika Plus budapesti üzletében, a 11. kerületi Savoya Parkban, számos világmárka szemüvegkeretei közül válogathat. Ezen felül látásvizsgálattal és szemüveg javítással is állunk szíves rendelkezésére.

Hirdetés
Pilla Optika - Tatabánya

Pilla Optika - Tatabánya

Optika üzletünket 1993-ban nyitottuk az akkor épült belvárosi üzletházban, a Szent Borbála téren. Optikai cikkek forgalmazása mellett széles napszemüveg és szemüvegkeret választékkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Szakorvos által végzett szemvizsgálatot a márciusban nyíló exkluzív üzletünkben végzünk a Tatabánya, Komáromi u. 1. alatt.

Szemeszter Optika

Szemeszter Optika

Minden igényt kielégítő, 21. századi követelményeknek megfelelő szemvizsgáló és optika. Teljes szemvizsgálat - a helyes korrekcióért Polateszt - a fejfájás, a migrén és az olvasási zavarok ellen 1 perces szemnyomásmérés - a Glaucoma kiszűréséért Digitális multifokális-lencseillesztés - a könnyebb megszokásért, tökéletesebb látásért Márkás keretek - a divatőrületért Professzionális kiszolgálás és környezet - az Ön igényeiért

Szemüvegek kedvezménnyel

Szemüvegek kedvezménnyel

Az OptikShop webáruház nemcsak széles és folyamatosan bővülő termékpalettájáról híres, hanem roppant vonzó szemüveg akcióiról is. Legyen szó Ambrossi, Solano, Nike vagy Ray Ban szemüvegkeretről, nálunk garantáltan rálelsz a személyiségedhez és az arcvonásaidhoz legjobban illő darabra, de a kontaktlencse híveinek is számtalan megoldást kínálunk. Nézz körül virtuális polcainkon, és hagyd, hogy meggyőzzenek a jutányos szemüveg és kontaktlencse árak! Ha kérdésed van, bármikor keresd fel online ügyfélszolgálatunkat!

Szente Optika - Kisbér

Szente Optika - Kisbér

Szente Optika 1993 óta működik Kisbéren. Új üzletünket 2006-ban nyitottuk a város főutcáján. Közel 20 éves tapasztalattal és minőségi kiszolgálással várjuk kedves ügyfeleinket. Arra törekszünk, hogy korszerűen felszerelt üzletünkben, magas színvonalon, minden igényt kielégítő optikai szolgáltatást nyújtsunk Önöknek. Vásárlóinkat nagyfokú odafigyelés és szakszerű kiszolgálás, minőségi áruválaszték várja. Szolgáltatásaink minden optikai tevékenységet magukban foglalnak: a computeres látásellenőrzéstől és komplett szemvizsgálattól, a pontos precíz szemüvegkészítésig. Kontaktlencse viselők a forradalmian új és a legegészségesebb szilikon-hidrogél, napi, színes és hagyományos lencséink közül is választhatnak

Tuti menü