Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
EP Fogászatok képes leírás - Egészségpénztár.tlap.hu
részletek »

EP Fogászatok - Egészségpénztár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegpenztar.tlap.hu » EP Fogászatok
Keresés
Találatok száma - 23 db
Albadent Kft.

Albadent Kft.

A kecskeméti Albadent fogorvosi rendelőben mini implantátumos fogsorrögzítésre szakosodott fogorvosok dolgoznak. A mini implantátumos műfogsorrögzítés nem csak biztonságot és tartós megoldást kínál, hanem számos tulajdonságával minőségi javulást eredményez a műfogsort viselők életében. Szakmailag felkészült orvosok és kellemes környezet várja az érdeklődőket.

Art medic - Budapest

Art medic - Budapest

Az Art Medic fogászat 1995 óta várja Önt kiválóan felszerelt rendelőnkben. Fogorvos kollégáink az általános fogászat keretein túl fogszabályozás, szájsebészet és fogbeültetés területén is szakértelemmel látják el problémáit. Igény szerint a fogászat altatásban is elvégezhető. Az altatás terén klinikánk plasztikai sebészeti részlegének köszönhetően rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik, amely kiemelkedő szakmai hátteret biztosít az altatásos fogászat esetében is. Ismerje meg a fogászati rendelő szolgáltatásait és fogorvos kollégáinkat!

DentiDent Implant Clinic

DentiDent Implant Clinic

Fő profilunk a fogászati implantátumok beültetése, amihez az Európában harmadik legnagyobb múltra visszatekintő rendszert, a Denti Implantációs rendszert (Denti system) használjuk. Emellett a fogszabályozást, de az egyszerű fogtömést, fogpótlást, vagy egyéb - a szájüreggel, fogakkal kapcsolatos - problémák megoldását is a svájci órákéval azonos precízséggel látják el szakembereink az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően. Látogasson el a DentiDent Implant Clinic fogászati klinikára, amely az Airport Hotel Budapest szállodában található, így kellemes környezetben kaphat minőségi szolgáltatást ingyenes konzultációval és kezelési tervvel!

dr. Mangliar - Szombathely

dr. Mangliar - Szombathely

A szép fogak ,az esztétikus mosoly magabiztosságot ad a hétköznapokban és a magánéletben egyaránt , hozzátartozik a jó közérzethez! A fájós fogú embert viszont a fájdalom előbb utóbb elviszi a fogorvoshoz. Mi szeretnénk mindennek elébe menni és megelőzni a bajt! Ha Ön ezt az oldalt olvassa, csak azért mert fogorvost keres vagy már valaki ajánlott minket, erről szeretnénk meggyőzni. Fogászati rendelőnkben munkatársaink a legújabb technikai és szakmai újításokat követve sok éves tapasztalattal várják a kedves pácienseket.

Egészségpénztár.net - Fogorvos kereső

Egészségpénztár.net - Fogorvos kereső

Az Egészségpénztár.net webportál 33 Önkéntes Egészségpénztár szolgáltatói gyűjti össze. Az oldal folyamatosan bővül, amíg minden EP elfogadóhelyet fel nem kerül. Kereshet Egészségpénztár és település szerint, tevékenységi kör szerint vagy ami a szolgáltatással kapcsolatban eszébe jut. Ha fogorvost keres vagy speciális fogászati kezelést a lakóhelye közelében, esetleg az Ön Egészségpénztárának kártyaelfogadásán túl még kedvezménynek is örülne, akkor keressen az egészségpénztár.net weboldalon.

Elite Dent Fogászati Klinika

Elite Dent Fogászati Klinika

Professzionális fogászati ellátás elérhető áron Budapest belvárosában. Korszerű technológia, modern, barátságos környezet, könyű megközelíthetőség. (fogszabályozás, szájsebészet, implantológia, esztétikai fogászat, fogfehérítés, röntgen, üdülési csekk és egészségpénztári tagság elfogadásaProfesszionális fogászati ellátás elérhető áron Budapest belvárosában. Korszerű technológia, modern, barátságos környezet, könyű megközelíthetőség. (fogszabályozás, szájsebészet, implantológia, esztétikai fogászat, fogfehérítés, röntgen, üdülési csekk és egészségpénztári tagság elfogadásaProfesszionális fogászati ellátás elérhető áron Budapest belvárosában. Korszerű technológia, modern, barátságos környezet, könyű megközelíthetőség. (fogszabályozás, szájsebészet, implantológia, esztétikai fogászat, fogfehérítés, röntgen, üdülési csekk és egészségpénztári tagság elfogadása

Fog-Dent fogászat

Fog-Dent fogászat

A jól felszerelt rendelők, a magasan kvalifikált fogszakorvosok, a légkondicionált helységek - és mindenekelőtt a kiváló páciens- orvos kapcsolat együttesen eredményezik, hogy a kezeléstől való szokásos szorongás és félelem csökkenjen, sőt akár teljesen megszűnjön. Fogászatunk az általános fogászati beavatkozásokon (tömés, gyökérkezelés, fogeltávolítás, fogpótlások készítése, fogkő eltávolítás) túl speciális beavatkozásokat is végez: fogfehérítés, fogékszer, kisebb szájsebészeti beavatkozások. Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a korszerű technológiák is eljussanak pácienseinkhez. Egyre több, önkéntes egészségpénztári tagsággal rendelkező Páciens keresi fel a rendelőnket. Az egészségpénztári megtakarítás számos előnnyel rendelkezik (munkáltatói kiegészítés, adókedvezmények), ezért igyekszünk sok szolgáltató pénztárral szerződést kötni. Az elvégzett kezelést követően, a kezelés árának kiegyenlítése után az egészségpénztár nevére szóló készpénzes számlát állítunk ki, melyen szerepel a szerződött tag neve és tagsági száma. Ezután számlát a páciens eljuttatja az egészségpénztárhoz és a számla összegét az egészségpénztár a tag számlájára utalja.

Fogászat egészségpénztári kártyával

Fogászat egészségpénztári kártyával

Az MXdent Fogászat teljes körű ellátást nyújt, amelybe ugyanúgy beletartozik a fogtömés vagy a fogpótlás elkészítése, mint a fogfehérítés. Rendelőnkben minden fogorvos kulcsfontosságúnak tartja, hogy a kezelés fájdalommentes legyen. Korszerű technológiával és eszközökkel dolgozunk, amelyek minőségében teljes mértékben megbízunk. Ezért kínálunk garanciát az általunk készített tömésekre, fogpótlásokra és implantátumokra. Könnyen megközelíthető helyen, Budapest II. kerületében várjuk pácienseinket.

Fogászat és implantátum

Fogászat és implantátum

Budapest szívében családias hangulatú fogászati rendelő, magas színvonalú ellátás és maximális elégedettség jellemzi fogászatunkat. Az őseim 1940-es években kezdték a gyógyítás művészetét. Profi fogorvosaink a fogágybetegségek kezelésében, az implantátumok beültetésében, a fogfehérítésben, lézer terápiában, valamint a dentálhigéniában jártasak.

Hirdetés
Fogászat és szájsebészet

Fogászat és szájsebészet

Családias hangulatú fogászatunkon kedvező árakkal várjuk pácienseinket az esztétikai fogászat, fogpótlások, szájsebészet, implantológia teljes skálájával. Kérje online árajánlatunkat, vagy látogasson el egy ingyenes konzultációra! Fizetéskor elfogadjuk: Üdülési csekk Otp Egészségpénztár Generali Egészségpénztár Axa Egészségpénztár Életút Egészségpénztár MKB Egészségpénztár TEMPO Egészségpénztár K&H Egészségpénztár Dimenzió Egészségpénztár Vitamin Egészségpénztár Allianz Egészségpénztár Budai Egészségpénztár

Fogászat és Szájsebészet PÉCS I Dr. Pálinkás Tünde - Dr. Vajta László

Fogászat és Szájsebészet PÉCS I Dr. Pálinkás Tünde - Dr. Vajta László

Teljeskörű fogászati és szájsebészeti szakellátás tapasztalt szakemberekkel elérhető árakon. Ügyeleti ellátás a hét minden napján (akár a késő esti órákban vagy hétvégén)! Állandó kedvezmények! fogorvos, fogászat, szájsebészet, fogbeültetés, fogpótlás, implantáció, fogtömés, ügyelet, fogfehérítés, lézerkezelés, gyökérkezelés, cirkon korona, cirkónium, cirkónia, zirkon, zircon fémmentes korona, fémmentes híd, mini implantátum, mini műgyökér, tűimplantátum, fogorvosi ügyelet pécs, csontpótlás saját csonttal, fogászati ügyelet pécs, hétvégi ellátás, digitális röntgen, panoráma röntgen, implantológia, cirkon, azonnali implantáció, azonnali terhelés, csontpótlás, kiidegelés, bölcsességfog, gyökéramputáció, gyökércsúcs rezekció, üdülési csekk, bankkártyás fizetés, egészseégpénztár Zahnarzt, Zahnimplantat, Implantat, Mundchirurgie, Kieferchirurgie, Zahnersatz, Zahnfüllung, Zahnbleichung, Cirkon krone, Cirkon Brücke, Zirkon, Zirkonia, Wurzelbehandlung, Zahnschmuck, Metalkeramik, Metalkeramische Krone, Prothese, mundhygienische Behandlung, Zahnentfernung, Weisheitszähne, Weisheitszahn, Panoramaröntgen, Knochenaufbau, Sinus lift, Vollkeramische Krone, Sofort Implantation, Zahnextraction

Fogászati CT gyorsan

Fogászati CT gyorsan

Korszerű fogászati CT (3D CBCT), panoráma röntgen, kedvező áron és gyorsan, beutaló nélkül. Ön minket keres! Fogászati röntgen palettánkon bármilyen radiológiai eljárást megtalál, amire szüksége lehet a digitális panoráma rtg mellett. Tökéletes, részletgazdag felvétel a teljes fogazatról pillanatok alatt. Kéréséhez igazodva elküldhetjük e-mailben vagy CD-re is írhatjuk az elkészült anyagot. Profi szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésére a belváros szívében, a Nagymező utcában. Hétfőtől péntekig este 8-ig várjuk!

Fogászati ügyelet Ep-re is

Fogászati ügyelet Ep-re is

Tökéletesen felszerelt klinikánkon számtalan szolgáltatást vehet igénybe, amelyek között szerepel a fogfehérítés, a fogszabályozás és a fogbeültetés is. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kínzó fogfájással nem lehet napokat várni, ezért fogászati ügyeletet tartunk fenn, hétvégén is fogadjuk. Munkánkra garanciát vállalunk, amely a kezelés típusától függően 6 hónaptól egészen 10 évig terjedhet. Több egészségpénztárral is kapcsolatban állunk. Nyolcfős fogorvosi csapatunk Budapest szívében várja Önt.Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Fogfehérítés EP-re

Fogfehérítés EP-re

Képzeljen el egy fogászatot, ahol nincsen nyomasztó hangulat, nincs fejcsóválás, nincs türelmetlenkedés! Jöjjön el barátságos fogászatunkra a Corvin közbe, és olyan fehér mosollyal ajándékozzuk meg, hogy keresni fogja az alkalmakat, hogy megmutathassa! Nem csupán a fájdalmat szüntetjük meg. A fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés segítségével visszaadjuk fogai régi szépségét is. Gyermekfogászatunkra a legkisebbeket is várjuk! Teszünk róla, hogy az első látogatás ne félelmetes élmény legyen! Hívjon bizalommal.

Gellért Dentál Stúdió

Gellért Dentál Stúdió

Hiszünk abban, hogy mindenki számára személyre szabottan megtervezhető az a terápia, amely a hozzánk fordulók számára ideális. Az arc harmóniája önmagában nem elég, a funkció, a tartósság, a megbízhatóság adják meg hosszú távon azt az eredményt, amivel Ön és mi is elégedettek vagyunk. Odafigyelő gondoskodással, stressz mentes környezetben, fájdalommentes kezeléssel várjuk a hozzánk fordulókat. Specialista kollegáinkkal együtt képesek vagyunk a legmagasabb szintű egyedi igényeknek és elvárásoknak megfelelni, ami az Ön tökéletes mosolyának a záloga. A mi munkánk értékes végterméke az Ön tartósan egészséges fogai. Mi a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, 15 éve. a Gellért Fürdő I. emeletén. Önökért...

Herba Dent fogorvosi rendelő

Herba Dent fogorvosi rendelő

Az esztétikus tömés (kompozit) a fog színével harmonizáló, hosszú távon jól funkcionáló tömés készítését jelenti. A kereskedelmi forgalomban különböző gyártmányú esztétikus tömőanyagok találhatóak széles választékban. Fogtömésekhez a 3M ESPE, KULZER és a GC cég termékeit használjuk, melyek a saját fogszövet formáját és színét teljesen helyreállító minőségi tömőanyagok. A kompozit tömések estében elegendő csak a szuvas rész eltávolítása a tömés készítése során. A korábban használt amalgámtömésekkel szemben az esztétikus tömés ép foganyag veszteséggel nem jár, nem is beszélve az esztétikailag kedvező tulajdonságiról. Rendelőnk valamennyi nagyobb egészségpénztárral szerződésben áll, ami lehetővé teszi a pácienseink számára, hogy egészségszámlájuk terhére végeztessék el fogászati kezeléseiket. A velünk szerződésben levő egészségpénztárak listája pedig folyamatosan bővül.

Kolodent fogászat - Budapest

Kolodent fogászat - Budapest

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen velünk és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal! Mindezt egyedülállóan páciens központú légkör és biztonságot sugárzó kezelési stílus mellett, a magasasan képzett szakértelem és a legkorszerűbb felszerelés biztosítja korrekt és átlátható árakon. Reméljük, hogy Önnel is hamarosan találkozhatunk rendelőnkben! Örömmel értesítjük, hogy a felsorolt Egészségpénztárakkal érvényes szerződésünk van. Ennek köszönhetően az igénybe vett ellátást elszámolhatja! Allianz Hungária Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Egészségért Egészségpénztár, Erste-Harmónia Egészségpénztár, Évgyűrűk Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár, Gyémánt Országos Egészségpénztár, K &H Medicina Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Országos Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, QUAESTOR Országos Egészségpénztár, TEMPO Egészségpénztár, UNIQA Egészségpénztár, Winterthur-AXA Önkéntes Egészségpénztár. Ha Ön tagja a megjelölt pénztárak valamelyikének, kérem a számla megírásánál jelezze! Ha máshol van szerződése, segítsen minket abban, hogy az Ön egészségpénztárával is fel tudjuk venni a kapcsolatot!

Tuti menü