Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségpénztárak képes leírás - Egészségpénztár.tlap.hu
részletek »

Egészségpénztárak - Egészségpénztár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegpenztar.tlap.hu » Egészségpénztárak
Keresés
Találatok száma - 29 db
 Életút Egészségpénztár

Életút Egészségpénztár

Az Életút pénztár az a felelős pénzügyi intézmény, amely biztosíthatja Önnek jövőbeli tervei megvalósításának anyagi fedezetét. Stratégia terveink hosszú távra szólnak, s ezek megvalósítása során következetesen kitartunk a biztonság elsődlegességét szem előtt tartó üzleti filozófiánk mellett. Azpénztár nekünk, munkavállalóknak érdekes feladatokat, szakmai kihívást, a közösségben rejlő erőt, emberi kapcsolatokat, a sikeresség lehetőségét jelenti. A sikeresség pedig többféle dimenzióban megtapasztalható. Munkatársaim mondják, hogy nincs nagyobb köszönet az elvégzett munkáért, mint amikor egy-egy nyugdíjba vonuló Ügyfelünk szemében - akinek a megtakarítása akár több tíz évig is a kezelésünkre volt bízva - az elégedettség jóleső érzése tükröződik vissza. Igen, ezért valóban érdemes dolgozni!

Allianz Hungária Egészségpénztár

Allianz Hungária Egészségpénztár

Az Allianz Hungária Egészségpénztár - partnereinek egészséges lehetőségeket kínálva - megoldást nyújt az egészség megtartására és helyreállítására. Az egészségpénztár megbízható működésének, optimális költségstruktúrájának és széles körű szolgáltatói hátterének köszönhetően maximálisan képes megfelelni a tagjai által támasztott követelményeknek.

Aranykor Egészségpénztár

Aranykor Egészségpénztár

Egészség megőrzésre, egészség helyreállításra fordított kiadásainkat, ha egészségpénztáron keresztül finanszírozzuk, akkor saját befizetéseink után 30% adókedvezményre válunk jogosulttá, illetve munkáltatónktól kapott adómentes bérenkívüli juttatást is elkölthetjük, ezáltal minimum 22-28%-os kedvezményt érhetünk el. Egy átlagos 4 tagú magyar család évente kb. 200 ezer forintos egészségmegőrzés célú költés mellett legalább nettó 65 ezer forintnyi megtakarítást érhet így el. (Ez 3 heti munkabére egy átlagkeresettel rendelkező magyar állampolgárnak.) Ha minden család ennyivel többet fordítana az egészséges életmódra jelentősen nőhetne a lakosság egészségi állapota, közérzete és az átlagéletkora is. Itt ajánljuk figyelmébe, hogy számolja ki Ön is milyen megtakarítást érhet el az egészségpénztári tagsággal, nézze meg hogyan is működik. Böngésszen az igénybe vehető számtalan szolgáltatás között, kérdezzen tőlünk, és létesítsen tagságot minél előbb, hogy ne maradjon belépési akciónkról!

Axa Egészségpénztár

Axa Egészségpénztár

Az AXA Egészségpénztár olyan önkéntes alapon szerveződő tagsági kört felölelő Egészségpénztár, amely alapcéljai között fogalmazta meg az egészséges életmódra való nevelést és az egészségkultúra fejlesztését. A célok megvalósulása érdekében Egészségpénztárunk az utóbbi években a pénztárpiac egyik legdinamokusabban fejlődő szereplőjévé vált. Folyamatos fejlesztéseinkkel és a tagok kényelmétszolgáló ujításainkkal próbálunk hozzájárulni hogy tagjaink számára az egészséges lét tudatos életformává váljon, elősegítve a szabadidő aktív eltöltését, s ennek eredményeképpen a produktívabb munkavégzést.

Balzsam Egészségpénztár

Balzsam Egészségpénztár

A pénztár szolgáltatásaira jogosultak a pénztártagok és azok közeli hozzátartozói. A pénztár szolgáltatásait a tag a belépéstől számított 3 havi várakozási idő elteltével veheti igénybe. Keresőképtelenség esetén táppénz kiegészítés igénybevételére csak a pénztártag jogosult. Magánszemély tag által az egészségpénztárba és az önkéntes nyugdíjpénztárba befizetett együttes összeg 30%-a, legfeljebb évente összesen 100 000 Ft, 2020. január 1. előtti nyugdíjba vonulás előtt évente összesen 130.000 Ft .a személyi jövedelemadóból visszaigényelhető.

Danubius Egészségpénztár

Danubius Egészségpénztár

A Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Rt., mint az Egészségpénztár alapítója és támogatója, ösztönözni kívánja az Egészségpénztári keretek között a gyógyfürdő kultúrát és a wellness szemléletet. A cég filozófiája szerint a wellness elsősorban gondolkodás és életmód, egészségtudatos és harmóniatudatos életvezetés. A wellness magatartás részét képezi a közérzet javítását szolgáló rendszeres testmozgás, a személyre szabott egészséges táplálkozás, rendszeres konzultáció az orvossal, a szűrővizsgálatok látogatása és a szenvedélybetegségek elhárítása. A Danubius Egészségpénztár küldetése az, hogy tagjainak a szociális és gondoskodási kultúráját fejlessze a wellness értékrend középpontba állításával.

Dimenzió Egészségpénztár

Dimenzió Egészségpénztár

Stressztől terhes, rohanó világunkban olyan békés szigetet kínálunk, ahová nem csak betegség esetén érdemes jönni. Célunk, hogy Pénztártagjaink kulturált körülmények között magas szakmai színvonalú és humánus ellátást kapjanak. A belvárosban szecessziós stílusú felújított gyönyörű rendelőnkben kellemes légkörben, időpont egyeztetéssel vehetik igénybe szűrő- és szakorvosi vizsgálatainkat. Szív-, érrendszeri, emésztőszervi, csontritkulás szűréseinken túl lehetőség nyílik különböző stresszoldó, relaxációs tréningekre, életmódbeli tanácsadásokra is. Szeretnénk, ha az egészségügyi ellátással kapcsolatos esetleges negatív élmények helyett jó tapasztalatok, pozitív gondolatok társulnának rendelőnkhöz. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük és naprakészen informáljuk Önöket a változásokról. Tagjainknak 20% kedvezményt biztosítunk az árlistán feltüntetett árakból.

Egészségért Egészségpénztár

Egészségért Egészségpénztár

Az Egészségért Egészségpénztár mögött álló cégcsoport több mint 15 éves egészségpiaci jelenléte, a pénztár orvos-szakmai háttere, munkatársainak több éves szakmai tapasztalata, egyedülálló biztonságot nyújt a pénztártagok, munkáltatók és a szerződött szolgáltatók számára. Az Egészségért Egészségpénztár a szív és érrendszeri betegségek megelőzését, kezelését tekinti zászlóshajójának. A pénztár küzdeni kíván az elhízás, mint a betegségek fő kiváltó oka ellen. Fontosnak tartjuk a szűrővizsgálatokon való részvételt és a prevenciós célú rendszeres otthoni vérnyomásmérést, a vér koleszterin, vércukor és triglicerid szintjének ellenőrzését és a rendszeres testmozgást. Célunk, hogy az egészségről való gondoskodásnak ne csak a lehetőségét adjuk meg tagjaink részére, hanem konkrét megoldási lehetőségekkel is szolgáljunk. Weboldalunkon megtekinthetik szolgáltatóink kedvezményes termék ajánlatait.

Egészségpénztár.net - Szolgáltató kereső

Egészségpénztár.net - Szolgáltató kereső

Az Egészségpénztár.net webportál 33 Önkéntes Egészségpénztár szolgáltatói gyűjti össze. Az oldal folyamatosan bővül, amíg minden EP elfogadóhelyet fel nem kerül. Kereshet Egészségpénztár és település szerint, tevékenységi kör szerint vagy ami a szolgáltatással kapcsolatban eszébe jut. Lehet az fogorvos, nőgyógyász, rekreációs üdülés itt hamarosan mindent megtalál.

Hirdetés
Egészségpénztári kártya

Egészségpénztári kártya

Az AXA Egészségpénztár egészségügyi portálja. Egészségügyi információkról szóló portál. Oldalunkon megtalálhatja az egyes egészségügyi szolgáltatók bemutatását, amelyek között igényei szerint kereshet. Gyógyszer keresése webáruházunkban jelentős kedvezményekkel, egészségügyi tudásbázis publikálása. Látogasson el honlapunkra, ha pedig már tagunk lépjen be internetes online egyenleglekérdező rendszerünkbe.

Életerő Egészségpénztár

Életerő Egészségpénztár

Sporttevékenységhez kapcsolódó kiadások elszámolása a minimálbér összegéig (2010-ben a minimálbér 73500 Ft) számolhatóak el jogosultanként. Azaz Ön is, és a kedvezményezettjei is személyenként 73500 Ft.-ot költhetnek sporttevékenységre. Az elszámolásához nem szükséges orvosi javaslat. Szeretnénk felhívni pénztártagjaink figyelmét, az egyénileg befizetett összegek után járó adókedvezményre. A tárgyévben egyénileg befizetett összegek után 30% adókedvezmény, maximum 100.000Ft igényelhető vissza. Amennyiben Ön önkéntes nyugdíjpénztár tag is, és egyéni befizetést mindkét pénztárba teljesített, akkor 120.000 Ft-ra növekszik a maximálisan igénybe vehető adókedvezmény. Ha a nyugdíjkorhatárt 2020. január 1-je előtt eléri, akkor az igénybe vehető adókedvezmény 130.000 Ft. Ha Ön önkéntes nyugdíjpénztár tag is - és egyéni befizetést mindkét pénztárba teljesített - és a nyugdíjkorhatárt 2020. január 1-je előtt eléri, akkor az igénybe vehető adókedvezmény 150.000 Ft.

Életút Egészségpénztár

Életút Egészségpénztár

A pénztártagok a megtakarításuk (egyéni számlájuk) terhére tagsági jogviszonyuk létrejöttét követő 1 hónap várakozási idő letelte után vehetik igénybe a pénztár szolgáltatásait. A pénztár csak olyan szolgáltatási igényt finanszíroz, amelynek felmerülését kiváltó esemény a tag tagsági jogviszonya létrejöttét követően, a szolgáltatási igénybenyújtást megelőző 120 napon belül következik/következett be. A pénztártagok az egyes szolgáltatásokra előírt feltételek meglétéhez kötötten - saját jogon, vagy közeli hozzátartozójuk jogán is - jogosulttá válnak a pénztár szolgáltatásaira. A pénztártag megtakarítása szolgáltatásként történő igénybevételére közokiratban, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban jogosíthat fel kedvezményezettet. Ehhez a pénztár formanyomtatványt rendszeresít, melyet a pénztártagok rendelkezésére bocsát (szolgáltatási kedvezményező nyilatkozat). Szolgáltatásra való kedvezményezettként közeli hozzátartozónak minősülő személyek jelölhetők meg. Közeli hozzátartozónak minősül - a Polgári Törvénykönyv 685. §. b) pontja szerint: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér, továbbá az élettárs. A közeli hozzátartozó jogán történő szolgáltatási jogosultság az erről szóló rendelkezésnek a pénztár részéről történő elfogadásával nyílik meg, a jogosultság létrejöttét megelőző időszakra visszanyúló esemény itt sem finanszírozható.

Generali Egészségpénztár

Generali Egészségpénztár

A Generali Egészségpénztár 2002. szeptember 22-én kezdte meg a működését. Tevékenységünk - induláskor megfogalmazott - alapelve azóta is változatlanul a társadalombiztosítás által egyáltalán nem, vagy csak részben támogatott ellátások kiegészítése és az aktív életkorban megjelenő egészségügyi kockázatok csökkentése. Pénztárunk legfontosabb célja, hogy a pénztártagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek elsősorban az egész család egészségmegőrzését, a betegségek megelőzését, illetve korai felismerését és másodsorban a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják. A Generali Egészségpénztár taglétszáma 2008 végén elérte a 36 485 főt, ami 12,46%-os növekedést jelent az előző évhez képest, kezelt vagyona pedig meghaladta az 1,8 milliárd Ft-ot.

Honvéd Egészségpénztár

Honvéd Egészségpénztár

A Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár 1996.márciusában alakult, 2005 áprilisától országos nyilt pénztárként működik. Az Igazgatótanács és az Ellenőrző Bizottság létszáma 5-5 fő. A pénztár a tevékenységét székhelyén (1135 Budapest Aba utca 4.) gyakorolja. A napi ügyintézést az ügyvezető igazgató vezetésével az ügyvezetői iroda látja el. A munkáltatói hozzájárulást fizető munkáltatók száma meghaladja a 100-at. A pénztár legnagyobb munkáltatói tagja: Honvédelmi Minisztérium. A pénztár taglétszáma elérte a 30000 főt. A szabad pénzeszközeit a pénztár befekteti. A befektetett vagyon mértéke meghaladja a 2,8 milliárd forintot. A pénztári vagyont az MKB Rt., az ERSTE Alapkezelő Rt. és az ING Alapkezelő Rt. kezeli, a letétkezelői tevékenységet a RAIFFEISEN Bank Rt. látja el.

Izys Egészségpénztár

Izys Egészségpénztár

Az Izys Csoport számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink egészségesebb életre való törekvését megkönnyítsük, ezért szolgáltatásaink körét 2008-ban az egészség megőrzésére, védelmére szolgáló megoldással bővítettük. Az Izys Egészségpénztár küldetéseként hirdeti meg az egészséges életmódra való áttérést és az egészségkultúra fejlesztését. Folyamatos fejlesztéseinkkel és a tagok kényelmét szolgáló innovatív megoldásainkkal igyekszünk hozzájárulni, hogy tagjaink számára az egészséges életmód tudatossá váljon, elősegítve a szabadidő aktív eltöltését, s ennek eredményeképpen a hatékonyabb munkavégzést.

K&H Medicina Egészségpénztár

K&H Medicina Egészségpénztár

A K& Medicina Egészségpénztár Magyarország első banki és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos nyílt egészségpénztára, mely garantálja a biztonságot a pénztártagok, a munkáltatói tagok és a szerződött szolgáltatók számára. 2006. január 1-jétől a befizetett tagdíjakból az alábbi összegek kerülnek a tagok egyéni számláján sávosan jóváírásra. Ha Ön is a K& Medicina Egészségpénztár tagjai közé lép, lehetősége nyílik arra, hogy a befizetett tagdíjat (amelyet egyébként is egészségügy és egészségmegőrző szolgáltatásokra fordítana adózott jövedelméből) csaknem teljes értéken, szolgáltatás formájában visszakapja. Már az első tagdíj befizetését követően Ön és Kedvezményezettjei azonnal igénybe vehetik szolgáltatásainkat. Több mint 9 000 szolgáltatási helyünkön, melyek közül közel 3 000 rendelkezik kártyaleolvasó berendezéssel. Az ország összes patikájában (3 500), illetve gyógyászati segédeszköz boltjában Ön tetszés szerint vásárolhat. Ha nem használja fel a tagdíjat, úgy pénze egyéni számláján kiemelten kamatozik, a kamatot Pénztárunk negyedévenként jóváírja az Ön számláján.

Kardirex Egészségpénztár

Kardirex Egészségpénztár

A Pénztár munkáltatói tagjai sorába nem csupán azokat a munkáltatókat várjuk, akik a munkavédelmi törvény által előírt egészséget nem veszélyeztető munkakörülményeket biztosítanak a munkabiztonsági és munkaegészségügyi szakfeladatban foglaltak szerint, hanem kiemelten azokat a szociálisan érzékeny és egyben racionálisan gondolkodó munkáltatókat is, akik felismerték, hogy minden országban az egészséges munkaerő a társadalmi és gazdasági fejlődés meghatározó eleme és a kötelező foglalkozás-egészségügyi alapellátáson túl lehetővé tették munkavállalóik számára a széleskörű egészségügyi szűrővizsgálatokon való részvétel lehetőségét is.

Tuti menü