Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Egészségpénztár.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Egészségpénztár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegpenztar.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 37 db
Dohányzás

Dohányzás

A dohányzás az egyik legjobban elterjedt népbetegség a világon. Itt megtudhat mindent a káros hatásairól szövődményeiről, arról hogy hogyan lehet leszokni. Megtudhatja hogy a kormányok milyen intézkedéseket tesznek annak érdekében hogy visszaszorítsák e káros szenvedélyt.

Egészség

Egészség

Egészségünk, szépségünk megőrzése mindennél fontosabb feladat. Őrizzük meg egész életünkön át. Pihenjünk, kapcsolódjunk ki, sétáljunk, kiránduljunk, legyünk sokat szeretteinkkel, éljünk teljes, boldog és örömteli életet. Ha pedig megbetegszünk, ne adjuk fel! Küzdjünk és gyógyuljunk meg mielőbb.

Egészséges életmód

Egészséges életmód

Ha komfortosabb, minőségi életet szeretnénk élni, érdemes megfogadni az önzetlen életmód és egészségre vonatkozó tanácsokat. Rengeteg weboldal foglalkozik az egészséges életmód kérdésével. A téma azonban rendkívül összetett, hiszen az egészséges életmód nem csak a táplálkozásról, a fogyókúráról és egyéb divatos fogalmakról szól. Ide tartozik pl. a pihenés, a szabadidő, a munka, a mozgás, a lélek, a családi környezet, stb. fogalma is, hiszen ha próbáljuk ezeket összehangolni saját lehetőségeinket figyelembe véve, sokat tehetünk egészségünkért.

Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás

Egészségünk a legfőbb kincsünk, már sokszor közhely, de tény, hogy így van. Ne csak egyél, táplálkozz! Az egészséges táplálkozás fogalomkörébe szorosan és elválaszthatatlanul igen sok tényező kell hogy kapcsolódjon. A legfontosabbak: rostok, fehérjék, folyadékfogyasztás, gabonák, húsok, mikro- és makrotápanyagok, szénhidrátok, vitaminok. Ezen létfontosságú anyagokról tájékozódhat oldalamon.

Fitnesz

Fitnesz

Ép testben ép lélek - tartja a mondás. Őrizzük meg szervezetünket egészségesnek, fiatalnak és edzettnek. Edzés a fitness termek kondi gépein, akár személyi edzők (personal trainer) segítségével - a végső cél az egészség megőrzése, egy boldogabb élet elérése. Válasszunk a fitness felszerelések közül a hazai fitnesz áruházak kínálatából, mondjuk el véleményünket, tapasztalatunkat a fórumon. Olvassunk hasznos, érdekes cikkeket az egészség témaköréből. Jó helyen jársz, ha oktató szeretnél lenni és fitness iskolák, sport után érdeklődsz - fitness TV

Fizioterápia

Fizioterápia

A fizioterápia a gyógyításban a természet energiáit alkalmazza; korábban természetes gyógymódnak nevezték. Ma ezeket az energiákat alkalmazhatjuk eredeti formájában (pl. a gyógyvizek alkalmazásával), vagy a természeti energia mesterséges előállítása révén (pl. fényterápia esetén a fény mesterséges előállítása szoláriumban). A fizioterápia Magyarországon az alkalmazott energia típusa szerint következőkre osztható fel: mechanoterápia, termoterápia, elektroterápia, fototerápia, hidroterápia, balneoterápia.

Fogászat

Fogászat

A fogászatról bővebben; fogorvosok, rendelők, szájsebészek, illetve minden, ami fogápolás: fogsor, fogtömés, amalgám, fájdalommentes fogtömés, szakrendelők, szuvas fog, fogmosás

Fogorvos

Fogorvos

Fogorvoshoz járni nem szeret senki. Ennek ellenére, ha fáj a fogunk, akkor a legrövidebb úton belül oda akarunk kerülni. Jó tudni, hogy hol van fogorvosi ügyelet és hol készítenek panoráma röntgent fogainkról. Össze akarom hasonlítani az árakat vagy a legközelebbi fogorvosi rendelőt keresem, ahol felmérik a fogak állapotát. Fontos a fogak megfelelő karbantartása és a szájápolás is. Van, akinek akkor fontos a foga, ha fáj és van, aki rendszeresen jár állapot felmérésre. Segítünk megtalálni minél gyorsabban a kérdésére a választ.

Gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek

Gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek

Rengeteg olyan betegség van, mellyel jobb esetben csak gyerekkorban találkozhatunk. Ez az oldal hasznos tanácsokat és információkat gyűjt össze a szülőknek gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek témakörében remélem, hasznos segítséget nyújtva.

Hirdetés
Gyógyászati segédeszköz

Gyógyászati segédeszköz

Sajnos a különböző balesetek, betegségek miatt egyre több ember szorul gyógyászati segédeszközre. Az oldal célja, hogy összegyűjtsem a gyógyászati segédeszközök témájába vágó weboldalakat, hogy mindenki aki rászorul e termékek vásárlására könnyen megtalálja a neki szükséges eszközöket.

Gyógycipő

Gyógycipő

A kereső az oldalon megtalálja a számára leg megfelelőbb lábbelit, legyen az gyógycipő, ortopéd, vagy kényelmi cipő. A linkek közt bárki kiválaszthatja a termékeket kínáló üzletek közül a számára legközelebbit, és a legolcsóbbat. Az oldalon sok hasznos információt és cikket talál a témával kapcsolatosan. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Gyógyfürdő

Gyógyfürdő

Magyarországi gyógy- és termálfürdők oldala.

Gyógymasszőr

Gyógymasszőr

A gyógymasszázs témakörében olvashat leírásokat, érdekes cikkeket. Megtalálhatja a lakóhelyéhez legközelebbi gyógymasszőrt, legyen az akár Budapesten, vagy vidéken. Folyamatosan frissülő és bővülő gyógymasszőr tanfolyam adatbázis.

Gyógynövény

Gyógynövény

Egyre szívesebben fordulunk a természetes megoldásokhoz, sőt mi több, a népi gyógyászathoz. Eleink titkai. Gyakorlatilag amióta az emberiség létezik, használja a növényeket bajai orvoslására. Mi miért lennénk mások? Azért mert más korban élünk? Ellenkezőleg, a ma tudatos embere azért fordul a természet felé, hogy ezzel is csökkentse a rá leselkedő mesterséges veszélyeket. Ezt mindenki értelmezze úgy, ahogy neki tetszik. A Gyógynövény Fórumban cseréld ki eszméidet, tapasztalatodat a témával kapcsolatban akár okkulására másoknak is.

Gyógyszer

Gyógyszer

A kereső az oldalon hasznos linkeket talál a piacon kapható gyógyszerekről, gyógyhatású készítményekről. Az egészség megőrzéséhez szükséges gyógynövényeket is megtalálhatja oldalunkon. Mindent megtudhat az aktuális gyógyszerekről, gyógyszertári készítményekről. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A kereső az oldalon sok hasznos linket talál a gyógyszertár témakörben. Ezen felül megtalálja itt a bio és gyógynövényboltok oldalait és a természetgyógyászokat is. A különböző gyógyszergyártó vállalatok termékeivel is megismerkedhet. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Gyógytorna

Gyógytorna

Mozgásszervi betegségeket gyógytornával kezelünk. Gyógytorna gyakorlatok és módszerek, gyógytornászok, eszközök. A gyógytorna aktív mechanoterápia és manuálterápia. Gyógytornával kezelik a különböző mozgásszervi megbetegedéseket. Az egészségügyi problémák nagy részében a gyógytorna komoly segítséget nyújthat. Kevesen tudják, hogy például gyógytornával műtéteket is elkerülhetünk, és a különböző műtétek és mozgásszervi sérülések után megkezdett azonnali rehabilitáció mennyire fontos a mindennapi funkciók visszanyerése érdekében.

Tuti menü